Umowa o dzieło - Technolog żywności – opracowanie receptur produktów spożywczych
Pracownia Lodziarska Burda & Walasek Warszawa, Polska 19 października 2017

Jesteśmy producentem naturalnych sorbetów ICE POPS oraz wegańskich dań gotowych i deserów. Nasze produkty są dostępne w sklepach spożywczych i gastronomii w większych miastach w Polsce. Aktualnie poszukujemy technologa do projektu polegającego na przygotowaniu receptur dla nowej linii produktów. 

Umowa o dzieło - Technolog żywności – opracowanie receptur produktów spożywczych
  • Przygotowanie 4-8 receptur pasteryzowanego produktu deserowego.
  • Przygotowanie receptur zgodnych z założeniami dotyczącymi konceptu produktu, kosztów, wartości odżywczych i oświadczeń żywieniowych.

Wymagania

  • Doświadczenie w konstruowaniu receptur spożywczych
  • Znajomość dostępnych technologii produkcji
  • Doświadczenie w przetwórstwie owocowo-warzywnym, cukierniczym mile widziane


Oferujemy

  • Pracę o charakterze dodatkowym. 
  • Rozwój współpracy przy kolejnych nowych produktach w portfolio firmy.
  • Forma umowy do uzgodnienia.

Wymagane dokumenty

CV