Umowa o pracę - specjalista ds. jakości (z językiem angielskim)
Doehler Sp.z o.o. Kozietuły Nowe 66J, 05-640 Mogielnica 19 czerwca 2017

Döhler sp.zoo (Biuro i Zakład produkcyjny w Kozietułach Nowych oraz Zakład w Tarczynie) – członek niemieckiej Grupy Döhler, która w Polsce jest obecna także poprzez spółki:

1) Dohler Polska sp.zoo. – firma handlowa

2) Alpex sp.zoo (Zakłąd produkcyjny w Łęczeszycach)

3) Zakład Przetwórstwa Owoców i Warzyw  „POLKON” Sp. z o.o. (Zakład produkcyjny w Łoniowie k/Sandomierza).

Producent koncentratów soków owocowych i warzywnych, przecierów oraz soków niezagęszczonych (NFC) – owocowych i warzywnych, suszy, aromatów oraz mieszanek koncentratów dla przemysłu spożywczego i do produkcji napojów, lodów, wyrobów cukierniczych i nabiału.

WE BRING IDEAS TO LIFE                  www.we-bring-ideas-to-life.com

Umowa o pracę - specjalista ds. jakości (z językiem angielskim)
  • prowadzenie wewnętrznych audytów jakości, bezpieczeństwa żywności, HACCP, higienicznych, zgodnie z opracowanym harmonogramem
  • inspekcja zakładu pod kątem higieny wraz z doraźnie powoływanym zespołem oraz sporządzanie raportów z audytów higienicznych
  • obsługa dokumentacji z audytów zewnętrznych klientów i jednostek certyfikacyjnych, zgodnie z wytycznymi
  • przygotowywanie raportów z pracy Zespołu ds. Bezpieczeństwa Żywności
  • identyfikacja zagrożeń mikrobiologicznych i / lub chemicznych i fizycznych oraz związanego z ich występowaniem poziomu ryzyka dla określonych grup produktów oraz opracowywanie analizy zagrożeń
  • rozpatrywanie reklamacji klientów, zgodnie z obowiązującymi procedurami
  • współudział w pracach nad poprawą jakości produkowanych wyrobów
  • sprawdzanie skuteczności działań korygujących i zapobiegawczych w wyniku przeprowadzonych audytów
  • doradztwo specjalistyczne i kształtowanie świadomości jakościowej pracowników w firmie, w szczególności poprzez prowadzanie szkoleń wewnętrznych dot. systemów jakości, bezpieczeństwa żywności, HACCP, GHP i GMP oraz szkolenie audytorów wewnętrznych
  • zbieranie danych dotyczących analiz statystycznych, badanie wskaźników skuteczności i efektywności procesów

Wymagania

  • znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie na poziomie B2 (wynik egzaminu TOEIC mile widziany)
  • wykształcenie wyższe  lub studenci 5 roku (zarządzanie jakością, zarządzanie produkcją lub pokrewne)
  • doświadczenie i certyfikat uprawniający do przeprowadzanie auditów wewnętrznych i/lub u dostawców – mile widziane
  • orientacja w zagadnieniach związanych z jakością – znajomość norm dotyczących jakości w zakładach produkcji żywności
  • dobra znajomość MS Office, mile widziana obsługa SAP
  • aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna lub gotowości do jej uzyskania
  • prawo jazdy kat. B (z uwagi na lokalizację firmy)

 


Oferujemy

  • możliwość zdobycia doświadczenia i rozwoju kompetencji w prężnie rozwijającej się firmie produkcyjnej
  • dobre warunki zatrudnienia i wynagradzania + 10 l soku NFC co miesiąc
  • przyjazną atmosferę pracy oraz energiczny zespół współpracowników

Wymagane dokumenty

CV i list motywacyjny